Veel gestelde vragen:

Hoeveel branduren hebben de kaarsen van Bee Flame?

Baroness: 50+ Branduren

Duchess: 125+ Branduren

Majesty: 225+ Branduren

De branduren zijn afhankelijk van de luchtkwaliteit en luchtstroom

Zijn de kaarsen van Bee Flame navulbaar?

Ja! De kaarsen van Bee Flame zijn navulbaar, u kunt eindeloos genieten van uw aankoop.

U kunt de navulling en afmetingen vinden in de webshop op de volgende pagina: ‘Navulling’

Hoe kunt u uw Bee Flame kaars het beste laten branden?

Het branden van Bee Flame: 

De kwaliteit van Bee Flame kaarsen vereist specifieke richtlijnen voor het branden. Bij elke keer dat u de kaars brandt, is het belangrijk om te wachten tot het oppervlak volledig gesmolten is voordat u de kaars dooft. Dat voorkomt de vorming van kraters die niet esthetisch zijn en het branden moeilijker maken.

De eerste keer dat u uw kaars brandt zal altijd langer zijn dan de daaropvolgende keren. Houd rekening met de tijd die het kost om de eerste laag was in zijn geheel vloeibaar te laten worden. De duur van deze fase is afhankelijk van het formaat van de kaars: een Bee Flame maat S heeft 3 tot 4 uur nodig, een Bee Flame maat M tussen 5 en 6 uur, een Bee Flame maat L 7 tot 8 uur, Bee Flame maat XL heeft tussen de 8 en 10 uur nodig.

Wij raden u aan om de kaars binnen een uur nadat het oppervlakte van de was volledig gesmolten is te doven. U verlengt hierdoor de gebruiksduur omdat de was in vloeibare vorm sneller verdampt.

Hoe bestel ik een navulling?

U kunt uw navulling gemakkelijk bestellen in onze webshop onder het kopje ‘Navulling Bee Flame’. Mocht u de maat van uw huidige Bee Flame niet meer weten; in uw account kunt u de maat van uw huidige kaars terugvinden.

Plaats de navulling in uw winkelmandje, nadat de betaling voltooid is, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de track and trace code van uw zending.

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor advies. Wij staan u graag te woord.

Kan ik een Bee Flame laten personaliseren?

Ja, u kunt uw Bee Flame laten personaliseren.  Neem contact met ons op via het contactformulier en omschrijf hierin uw wensen.

Wat is de levertijd van Bee Flame?

Bee Flame streeft er naar alle bestellingen binnengekomen voor 15.oo uur op werkdagen, dezelfde dag te verzenden. Via de track and trace, die u na het afronden van uw bestelling per mail krijgt, kunt u uw bestelling volgen.

Bestellingen na 15.00 uur worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt en verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven €100,00 worden gratis verzonden. Bestellingen onder €100,00 worden in rekening gebracht, afhankelijk van uw woonplaats/land. De kosten zullen zichtbaar worden wanneer u uw gegevens invoert bij het afrekenen van uw bestelling.

Is het mogelijk mijn bestelling te retourneren?

Zijn de artikelen van Bee Flame niet naar verwachting of heeft u liever een ander formaat? Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem.

Vul hier het retourformulier in en voeg deze bij uw retourzending.

U heeft veertien dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling om uw producten naar ons te retourneren. Zij moeten zich absoluut in hun ongeopende, originele verpakking bevinden en mogen niet gebruikt zijn.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze verwerkt en de terugbetaling in werking gezet

Retouradres:

Bee Flame
Middelstraat 34
5176NK
De Moer
Nederland

This post is also available in: Engels

Volg ons op Instagram!

Contact

Middelstraat 34
5176 NK De Moer
Nederland
+31 (0)6 – 2095 7964
info@beeflame.com

This post is also available in: Engels